Verzorgende IG Vivium Torendael

Een terrasje, genieten van een concert, wandeling, of gewoon thuis zijn in een fijne omgeving? Bij Vivium Torendael is het allemaal mogelijk. Deze zomer wordt Torendael verbouwd tot een bijzondere locatie in Amsterdam Zuid, waar we mensen met dementie een nieuw thuis bieden, waarin zij gewoon wonen en hun eigen keuzes blijven maken. Dus wil jij werken bij een toonaangevende organisatie, met een compleet nieuwe kijk op de zorg voor mensen met dementie? Als Verzorgende IG bij Vivium krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid én kun je genieten van de schat aan levenservaring van de bewoners.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een hecht team, samen met je collega’s run je het huishouden van een woning met 6 tot 10 bewoners. Met elkaar zorg je voor een prettige sfeer, zodat de bewoners zich thuis voelen. De mensen die bij ons komen wonen hebben natuurlijk al een heel leven achter de rug. Ze hebben bepaalde voorkeuren en gewoontes ontwikkeld. Daar houden we graag rekening mee, zodat ze hun eigen leefstijl kunnen houden en zich prettig voelen. Dat dit werkt, zien we iedere dag weer om ons heen in het contact met de bewoners. Collega’s uit binnen- en buitenland komen dan ook bij ons kijken hoe we dat doen. Daar zijn we enorm trots op, maar het échte verschil maken onze betrokken en liefdevolle zorgmedewerkers natuurlijk. Als Verzorgende IG doe je dit samen met je team, de familieleden en vrijwilligers. Je beleeft plezier aan het zorgen voor een leuke of zinvolle invulling van de dag en neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid voor de verzorgende werkzaamheden. Je coördineert de individuele zorg en houdt waar nodig afstemming met je collega´s, zoals bijvoorbeeld de praktijkverpleegkundige en de sociaal agoog. 

Wat breng je mee?

Op de eerste plaats goede sociale vaardigheden en hart voor de bewoners. Je bent een warm, integer, flexibel en creatief persoon, weet mensen te motiveren en herkent jezelf in onze visie op wonen, zorg en welzijn voor mensen met dementie. Voor administratieve taken loop je niet weg en je kunt prima uit de voeten op de computer. Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3 en je wilt graag werken op een locatie waar mensen met dementie volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Tenslotte ben je bereid om - in overleg met je teamgenoten - in wisselende diensten te werken.

Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team van collega´s, waarin je veel vrijheid krijgt én kunt genieten van de levenservaring van de bewoners. Zij maken je werk iedere dag weer bijzonder! Benieuwd wat Vivium collega’s vinden van het werken als Verzorgende IG bij Vivium? Lees dan hier alvast hun persoonlijke ervaringen. Je kunt per direct aan de slag. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, inclusief eindejaarsuitkering van 5,7% over het bruto jaarsalaris. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve kortingen, een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en bij een woonafstand vanaf 9 km een zeer goede (gemaximaliseerde) woon- werk reiskosten regeling. Verschillende contracturen zijn mogelijk. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, zorgen wij er met ons interne scholingsprogramma voor dat je kennis en vaardigheden op peil blijven en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

Zo kun je solliciteren

Sta jij hier positief tegenover? Maak dan alvast nader kennis met Vivium Torendael, of neem voor meer informatie contact op met Anita Rietkamp (a.rietkamp@vivium.nl) of Ineke Visser (i.visser@vivium.nl), beiden teamleider, telefoonnummer 020-5461600. We zien je sollicitatie graag tegemoet via één van bovenstaande e-mail adressen! Want de mooiste ervaring is en blijft levenservaring.

 Een interne re-integratie- of herplaatsingkandidaat gaat voor op een andere interne kandidaat. Om misverstanden te voorkomen wordt re-integratie- of herplaatsingkandidaat verzocht in de brief duidelijk zijn/haar status aan te geven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vivium. Een schat aan ervaring.