Restaurant in Godelinde

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Eerste en tweede Kerstdag in Godelinde!

Wij nodigen u van harte uit om gezellig te komen genieten tijdens de feestdagen!

Op eerste en tweede Kerstdag serveert het restaurant in Godelinde speciale kerstmenu's. U bent van harte welkom om samen met uw vrienden, familie en gasten gezellig te komen dineren.

Meer informatie kunt u vinden in bijgesloten brochure.

Uit eten?

In het restaurant bent u 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje, salade, tosti of ander gerecht van de lunchkaart.

Nieuw: Aanschuiftafel op zaterdagavond in Godelinde

Iedere zaterdagavond bent u van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

Schuif tussen half 6 en half 7 aan en geniet van fijn gezelschap en lekker eten! Benieuwd wat er op het menu staat? Klik hieronder!

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Dagelijks kunt u tussen 10.00 en 17.30 uur heerlijke, versgebakken broodjes bestellen. U heeft hierbij de keuze uit diverse broodsoorten, verse vleeswaren, kaas en zoet beleg. Ook eieren (gebakken of gekookt), yoghurt of een fruitcocktail behoren tot de mogelijkheden.

Tussen 12.00 en 13.00 uur heeft u de keuze uit verschillende gerechten van de lunchkaart.

Vanaf 17.00 uur kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.30 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (035) 692 60 79.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Godelinde kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij het restaurant via telefoonnummer (035) 692 60 79.