Restaurant in Johanneshove

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Larenhove'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

14 december restaurant Larenhove gesloten vanaf 14:00 uur!

We zetten de vrijwilligers in het zonnetje! Daarom zal dinsdag 14 december vanaf 14:00 uur het restaurant in Johanneshove gesloten zijn.

Deze dag kunt u alleen tussen de middag komen lunchen of dineren.

21 december restaurant Larenhove gesloten vanaf 14:00 uur!

In verband met het kerstdiner op 21 december zal het restaurant deze dag vanaf 14:00 gesloten zijn zodat wij alle voorbereidingen kunnen treffen. Eet u niet mee tijdens het kerstdiner? Dan kunt u in de middag uw warme maaltijd eten. Ook het koffie en thee moment van deze middag komt te vervallen.

Natuurlijk bent u van harte welkom om aan te schuiven tijdens het kerstdiner!

De kosten voor het menu bedragen €19,95 of voor u als bewoner/huurder van Johanneshove met een bijbetaling van €10.

Reserveren kan tot 15 december in het restaurant van Johanneshove.

Eerste en tweede Kerstdag in Johanneshove!

Wij nodigen u van harte uit om gezellig te komen genieten tijdens de feestdagen!

Op eerste en tweede Kerstdag serveert restaurant Larenhove speciale kerstmenu's. U bent van harte welkom om samen met uw vrienden, familie en gasten gezellig te komen dineren.

Meer informatie kunt u vinden in bijgesloten brochure.

Uit eten in Larenhove?

Restaurant Larenhove in woonzorgcentrum Johanneshove in Laren

In restaurant Larenhove bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of een tosti.

Nieuw: Aanschuiftafel op dinsdagavond in Larenhove

Iedere dinsdagavond bent u van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

Schuif tussen half 6 en half 7 aan en geniet van fijn gezelschap en lekker eten!

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of diverse andere warme en koude gerechten van de kleine kaart. 

Van maandag tot en met donderdag bent u van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.30 uur van harte welkom voor een warme maaltijd in restaurant Larenhove.

Van vrijdag tot en met zondag kunt u van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.30 uur genieten van een warme maaltijd en ook van onze specialiteitenkaart.

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (035) 539 52 45.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Johanneshove kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Larenhove via telefoonnummer (035) 539 52 45.