Agenda

Manicure middag in Johanneshove!

Afgelopen vrijdag kwamen de leerlingen van College de Brink uit laren naar Vivium Johanneshove. Leerlingen uit het 4e jaar verzorgde een manicure middag bij de bewoners voor het examen ‘’uiterlijke verzorging’’. Het was een geslaagde middag. Alle leerlingen hebben het proefexamen goed doorstaan! 

maandag 27 maart - Workshop Paasei decoreren in Vivium Johanneshove

Vivium Johanneshove - workshop paasei decoreren

In 2 uur tijd verandert u een piepschuim ei van 16 cm met wol, lint, veren en ander materiaal in een prachtig paasei. U decoreert het ei naar eigen smaak en fantasie of naar het voorbeeld. Ook als u niet zo creatief bent aangelegd, gaat u naar huis met een prachtige creatie! Eventueel met wat hulp van de enthousiaste vrijwilligsters. Na afloop van de workshop ontvangt u een lekkere paasattentie.

zaterdag 1 april - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

dinsdag 11 april - Concert Anemoi in Vivium Johanneshove

dinsdag 11 april - Concert Anemoi in Vivium Johanneshove

Wilt u genieten van muziek? Dan bent u van harte welkom bij het concert van Anemoi in Vivium Johanneshove op dinsdag 11 april om 14.45 uur. Het ensemble Anemoi, bestaande uit Jacqueline van der Zwan - fluit, Carla Bos - harp, brengt een gevarieerd klassiek programma met dansmuziek van o.a. Johann Strauss jr, Offenbach, Bizet en Tsjaikovski.

Vrijdag 14 april - Paasstuk workshop in Vivium Johanneshove

Vrijdag 14 april om 10.45 uur bent u van harte welkom om creatief aan de slag te gaan in Vivium Johanneshove. Jacqueline Kanters gaat samen met u een paasstuk maken met o.a. voorjaarsbloemen en eieren. U kunt zich opgeven t/m 10 april in het restaurant van Johanneshove. Kosten bedragen 10,00 euro per persoon. U kunt contant betalen of via automatische incasso. Graag tot ziens op vrijdag 14 april aan de Eemnesserweg 42 te Laren. 

Donderdagen 1, 15 en 29 juni Bingo in Vivium Johanneshove!

Donderdag 1 juni bent u van harte welkom om mee te spelen met de Bingo in Vivium Johanneshove. De Bingo begint om 14.30 uur. Kosten bedragen 5,00 euro per persoon. Mocht u donderdag 1 juni niet kunnen meespelen dan bent u van harte welkom op donderdag 15 juni en/ of donderdag 29 juni! Graag tot ziens aan de Eemnesserweg 42 te Eemnes. 

Maandag 19 juni Koor Unique Johanneshove

Maandag 19 juni bent u van harte welkom om te komen genieten van Koor Unique in Vivium Johanneshove. Het optreden begint om 19.00 uur. De kosten bedragen 5,00 euro per persoon. Graag tot ziens op maandag 19 juni aan de Eemnesserweg 42 te Laren!

dinsdag 12 september - Concert Stichting Muziek in Huis in Vivium Johanneshove

Voor meer informatie klikt u hier

dinsdag 21 november - Concert Stichting Muziek in Huis in Johanneshove

Voor meer informatie klikt u hier.