Agenda

Donderdag 26 oktober - Heerlijke huisbereide mosselen in Vivium Johanneshove

Bent u ook dol op mosselen? Op donderdag 26 oktober bent u van harte welkom om vanaf 17.00 uur onbeperkt mosselen te komen eten! Natuurlijk krijgt u niet alleen maar mosselen, u krijgt er ook een heerlijk stokbroodje bij, twee verschillende sauzen een salade en frietjes.

Dinsdag 31 oktober - Optreden Fratres Corona in Vivium Johanneshove

U bent van harte welkom om dinsdag 31 oktober vanaf 14.30 uur het optreden van Fatres Corona bij te wonen. Fratres Corona is opgericht in 1982 en wordt gevormd door Silvain Kroon (viool) en Vincent Kroon (piano).

Zaterdag 4 november - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

Dinsdag 21 november - Oblivion Trio in Vivium Johanneshove

U bent van harte welkom om te komen genieten van Oblivion Trio in Vivium Johanneshove op dinsdag 21 november om 14.45 uur. Het trio bestaat uit Emeline Dessi - fluit, Frank Goossens - altviool, Joukeline Sizoo - harp.

Dinsdag 21 november - Interviewteam Zorgkaart Nederland in Vivium Johanneshove

Geeft u ook uw mening op 21 november?

Graag nodigen wij u uit om op 21 november tussen 13:00 en 17:00 uur in het restaurant van Johanneshove in gesprek te gaan en uw mening te delen met een van de medewerkers van Zorgkaart Nederland.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.