Open dagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen bij Vivium? Bezoek dan op zaterdag 23 september de Open dag Wonen met dementie in Bussum, Laren, Huizen, Weesp of Amsterdam Zuid, of bezoek op 11 november de Open dag Zorgeloos wonen in Bussum of Weesp.

Open dag Wonen met dementie op zaterdag 23 september

Als thuis wonen niet meer mogelijk is, wilt u wel zo prettig en ‘gewoon’ mogelijk uw leven kunnen voortzetten, zoals u dat gewend was. Zodat u zoveel mogelijk het leven kunt leiden dat bij u past. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Bij Vivium blijft uw familie dan ook gewoon een actieve rol spelen in uw leven, samen met de vele enthousiaste vrijwilligers en onze collega's zijn zij onmisbaar! Lees hier meer over wonen met dementie bij Vivium.

Nieuwsgierig?

Of interesse om vrijwilliger te worden? kom dan naar de Open Dag op 23 september van 10-14 uur! Proef de sfeer tijdens een rondleiding, vergelijk de verschillende locaties en maak kennis met diverse activiteiten. Wij vertellen graag meer over ons uitgebreide verenigingsaanbod en de concerten en uitstapjes die we organiseren. Uiteraard kunt u ook terecht voor informatie, tips en adviezen over dementie van professionals. In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor koffie of wat lekkers.

U bent van harte welkom om op zaterdag 23 september een kijkje te komen nemen op onderstaande locaties:

- Vivium De Bolder in Huizen
- Vivium De Antonius Hof in Bussum
- Vivium De Zandzee in Bussum (zelfstandig wonen voor mensen met beginnende dementie) 
- Vivium De Stichtse Hof in Laren
- Vivium De Hogeweyk in Weesp
- Vivium Torendael in Amsterdam-Zuid

U hoeft zich voor deze Open dag niet aan te melden. De Open dag op zaterdag 23 september 2017 is van 10.00 tot 14.00 uur.

Heeft u 23 september al andere plannen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

 

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 11 november 2017

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 11 november 2017 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u 11 november al andere plannen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 10 november een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.