Open dagen

Open dag Wonen met dementie op zaterdag 23 september 10 - 14 uur

Een verhuizing is natuurlijk altijd een hele ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer u door gevorderde dementie niet meer thuis kúnt blijven wonen, is dit verwarrend en emotioneel. Het kan daarbij een groot verschil maken wanneer u in een prettige en herkenbare omgeving komt, waarin we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren. We bieden bij Vivium dan ook verschillende woonvormen en leefstijlen, op diverse woonlocaties voor mensen met dementie. Elke locatie heeft een eigen sfeer en uitstraling. Lees hier meer over wonen met dementie bij Vivium.

U bent van harte welkom om op zaterdag 23 september van 10.00 tot 14.00 uur een kijkje te komen nemen op onderstaande locaties:

Vivium De Bolder in Huizen
Vivium De Antonius Hof in Bussum
Vivium De Stichtse Hof in Laren
Vivium De Zandzee in Bussum

Er is geen open dag in De Hogeweyk in Weesp en Torendael in Amsterdam-Zuid. Wilt u graag kennismaken met deze locaties of één van de andere locaties, maar kunt u niet tijdens de open dag? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Bent u op zoek naar advies of een rondleiding in één van onze Zorgeloos Wonen locaties?

Wilt u meer weten over onze Zorgeloos Wonen locaties of een persoonlijke rondleiding aanvragen? Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijk advies of een rondleiding - Wonen met dementie

Wilt u kennismaken met onze woonlocaties voor mensen met dementie in Huizen, Bussum, Laren, Weesp of Amsterdam-Zuid?
Op deze pagina geven wij u graag alvast een digitale rondleiding door al onze woonlocaties voor mensen met dementie. 
Klikt u op één van de video's op deze pagina, om direct de locatie van uw keuze te bekijken.

Heeft u na deze eerste (digitale) kennismaking vragen of wilt u persoonlijk advies?
U bent van harte welkom om een keer de sfeer te komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding in Huizen, Bussum, Laren of Amsterdam-Zuid!

Klik op onderstaande button om direct een persoonlijk advies of rondleiding aan te vragen, of neem contact op met onze Klantadviseurs via (035) 6 924 735.