Open dagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen bij Vivium? Bezoek dan op zaterdag 11 november de Open dag Zorgeloos wonen in Bussum of Weesp.

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 11 november 2017

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 10 juni 2017 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u 10 juni al andere plannen? Dan zien wij u graag later dit jaar op de Open dag van zaterdag 11 november.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 10 november een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.