Somatisch verpleeghuis

Uw eigen studio, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is wonen in Vivium Torenhof. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een comfortabel thuis aan de Torenlaan in Blaricum, dichtbij het centrum. 

Zorg op maat

Ligt de nadruk in uw zorgvraag op lichamelijke (somatische) zorg? Met daarmee gepaard gaande beperkingen op cognitief vlak? Dan denken de verzorgenden, verpleegkundigen en een multi-disciplinair team graag mee over de zorg die het beste bij u aansluit.

En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in Torenhof.

Comfortabel, veilig en gezellig

Wonen in Torenhof is comfortabel wonen. De privacy van een eigen studio, maar met allerlei extra’s. Altijd mensen dichtbij en met voorzieningen in de buurt. Bovendien kunt u rekenen op alle gemak en zorg wanneer nodig. U beschikt over een alarminstallatie, zodat er in noodgevallen snel iemand bij u is. Een veilig gevoel.

De zorg is veranderd

Heeft u een somatische indicatie 6 of 8 uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden in Torenhof. 

Heeft u geen of een somatische indicatie 4 zonder behandeling? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.