Steun ons en word Vriend

Stichting Gezamenlijke Vrienden van Vivium Zorggroep

Onze vriendenstichting zet zich in om het leven van de bewoners nét iets aangenamer te maken. Voor álle bewoners van Vivium geldt, dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Een taartje bij de koffie, een tuinset voor het terras, nog eens naar je geboorteplaats gaan, samen genieten van een leuke muzikale middag of een uitstapje maken. Dit zijn de leuke dingen van het leven die wij de cliënten van Vivium graag gunnen en die niet door de overheid worden gefinancierd. Ook grote projecten zoals de aanleg van een belevingstuin of een stiltecentrum dragen bij aan een prettige leefomgeving.

Steunt u de Vrienden van Vivium?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt Stichting Vrienden van Vivium steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. U kunt zelf kiezen aan welke locatie u wilt doneren!

De vriendenstichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners.

Wilt u de Vrienden van Vivium voor een langere tijd steunen?

Dan adviseren wij een periodieke schenkingovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. Lees meer over schenken met belastingvoordeel.

De Vrienden van Vivium gedenken in een nalatenschap is een mooi en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over donaties, giften, periodieke schenkingen of nalatenschap? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via (035) 6 924 093 of stuur een mail naar: fondsenwerving@vivium.nl.