Steun ons en word Vriend

Stichting Vrienden van Naarderheem

In Naarderheem verblijven en wonen mensen met verschillende zorgbehoeften. De revalidatiezorg heeft als doel dat cliënten snel weer hun vertrouwde leven thuis kunnen oppakken. De dementiezorg in de Vesting, waar cliënten permanent wonen, is erop gericht dat zij in een vertrouwde, huiselijke sfeer kunnen verblijven en zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen blijven maken.

Voor álle cliënten in Naarderheem geldt dat herstel, welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, een uitje met de (rolstoel)bus of het opknappen van De Bechstein Vleugel. Dankzij onze donateurs kunnen deze projecten mogelijk gemaakt worden. 

Steunt u de Vrienden van Naarderheem?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt Stichting Vrienden van Naarderheem steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de cliënten. 

Wilt u de Vrienden van Naarderheem voor een langere tijd steunen?

Dan adviseren wij een periodieke schenkingovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. Lees meer over schenken met belastingvoordeel.

De Vrienden van Vivium gedenken in een nalatenschap is een mooi en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over donaties, giften, periodieke schenkingen of nalatenschap? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via (035) 6 924 093 of stuur een mail naar: fondsenwerving@vivium.nl.