Stages en opleidingen

Wil je werken en leren bij het leukste leerbedrijf van Nederland? En na je opleiding verzekerd zijn van werk? Dan zit je goed bij Vivium Naarderheem. Ben je gemotiveerd, betrokken en vind je een respectvolle benadering naar onze cliënten belangrijk? Dan beschik je over de juiste kwaliteiten om bij Naarderheem aan de slag te gaan!

Erkenning SBB

Als student/stagiair doe je bij ons passende praktijkervaring op en krijg je goede begeleiding. Alleen het werken of stage lopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. Naarderheem is hiertoe gecertificeerd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en werd in 2015 genomineerd als beste leerbedrijf. Het betekent dat we studenten mogen opleiden voor diverse beroepen in zorg, revalidatie, facilitaire dienstverlening, horeca en welzijn (activiteitenbegeleiding). Klik hier voor een overzicht van mogelijke stages en beroepen. 

Werken en leren combineren

In Naarderheem kun je werken en leren combineren in de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Zo kun je bijvoorbeeld opgeleid worden tot Verzorgende IG of Helpende Zorg & Welzijn. Voor zij-instromers zijn er mogelijkheden voor een verkorte opleidingsroute.

Stagemogelijkheden

Ben je op zoek naar een stage, dan biedt Naarderheem vele mogelijkheden voor studenten VMBO, MBO, HBO en WO. Stages in Naarderheem (Geriatrische Revalidatiezorg) zijn voor alle studenten minimaal 24 uur per week. Voor een stageplek kun je online solliciteren.

Informatie

Informeer voor opleidings- en stagemogelijkheden eerst bij je decaan, het ROC in je regio of de afdeling stagebegeleiding van je school. Wil je solliciteren naar een stageplaats bij Naarderheem? Vul dan het stageformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.