GRZ symposium 20 juni 2019

Een inspirerende middag met smaakvolle presentaties, gekruide workshops en discussietafels, prikkelende vergezichten en tongstrelende hapjes en drankjes.

 

Op het innovatieplein vindt u diverse nieuwe mogelijkheden om de cliënten uit te dagen bij hun revalidatie. Ook presenteren we hier aan de hand van posters de opgehaalde oogst van praktijkonderzoek bij Naarderheem.

Programma

14.30: Welkom en Aanmelden

15.15: Introductie op het thema 'Ingrediënten voor duurzame GRZ'- Ellen Vreeburg, Specialist Ouderengeneeskunde Vivium Naarderheem

15.35: Wat is het maatschappelijk belang van duurzame GRZ en hoe moet dat dan? Jeroen Crasborn, Senior adviseur zorgstrategie Achmea divisie Zorg & Gezondheid

15.55: Swen de Vries, ex-CVA patiënt en revalidant in Naarderheem draagt een gedicht voor over zijn herstelproces.

16.10: Hapje & drankje

16.20: start discussietafels (drie rondes)

18.00: Ontmoeten en netwerken met een patatje mét 

19.00: Einde

Kosten

Uw inschrijving en reservering van de discussietafels, is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Medewerkers van Vivium Zorggroep en Flevoburen en collega's werkzaam in de regio Gooi & Vechtstreek en Almere betalen geen inschrijfgeld. 

Het inschrijfgeld á € 45,- kan worden overgemaakt op IBAN NL26ABNA0243492111 t.a.v. Vivium Zorggroep Naarderheem, o.v.v. uw naam en organisatie / Symposium Naarderheem 2019.

Accreditatie

Accreditatie (3 punten) voor specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen en fysiotherapeuten is aangevraagd.