Cliëntportaal wonen met dementie

Vindt u het prettig om snel en gemakkelijk toegang te hebben tot het dossier van uw familielid? Dan helpt Vivium u verder met een “cliëntportaal”. Dit “cliëntportaal” is een digitaal systeem waarin u makkelijk en snel actuele gegevens kunt raadplegen.

Voor wie is het cliëntportaal?

Als 1e contactpersoon of (wettelijk) vertegenwoordiger kunt u toegang tot het cliëntportaal van uw familielid aanvragen. Vivium verleent een account uitsluitend aan personen die officieel als 1e contactpersoon of (wettelijk) vertegenwoordiger van de bewoner bij ons geregistreerd staan en eventueel een door hen gekozen 2e contactpersoon.

Voordelen van het cliëntportaal

  • U heeft altijd en overal toegang tot informatie uit het elektronische cliëntendossier van uw familielid, zoals bijvoorbeeld het Cliëntplan.
  • In de rapportage van de zorgmedewerkers vindt u actuele bijzonderheden.
  • De geplande Leefplezier activiteiten en verenigingen van uw familielid ziet u in de agenda.
  • U kunt in cliëntportaal alleen meelezen. Met uw vragen of opmerkingen blijft u dus gewoon terecht kunnen bij het zorgteam van uw familielid, zoals u van ons gewend bent.
  • Het cliëntportaal is voor u een gratis service en een aanvulling op bestaande informatie.

Handleiding

Om de handleiding te openen, klikt u op onderstaande link.

Inloggen

Om in te loggen in het Cliëntportaal klikt u hier

Wilt u een filmpje bekijken waarin u stap voor stap wordt uitgelegd hoe u inlogt? Klik dan hier.

Gebruikersvoorwaarden

Om de gebruikersvoorwaarden na te lezen, klikt u op onderstaande link.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het cliëntportaal? Neem dan contact op met de Klantenservice op telefoonnummer (035) 6 924 924 of mail ons.

Aanmeldformulier

Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Download dan via onderstaande link het Aanmeldformulier en lever dit in bij de receptie van de zorglocatie.