vrijdag 30 juni - Concert Rodion Trio in Vivium De Gooise Warande

Vivium De Gooise Warande - Concert Rodion Trio

U bent van harte welkom om te genieten van een concert door het Rodion Trio in Vivium De Gooise Warande op vrijdag 30 juni om 14.30 uur. 

Het Rodion Trio bestaat uit Diederik Ornée (klarinet), Annelies Vrieswijk (saxofoon) en Mark Toxopeus (piano). Deze combinatie van instrumenten is uniek en bijzonder veelzijdig. Alle bewerkingen zijn van de leden van Rodion Trio zelf. De naam Rodion is gebaseerd op de hoofdpersoon van Fjodor Dostojevski’s roman ‘Misdaad en straf’, Rodion Romanovitsj Raskolnikov, die vindt dat de regels van wat maatschappelijk verantwoord is, niet op hem van toepassing zijn…

Diederik Ornée (1983) studeerde moderne klarinet aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij won verschillende prijzen: o.a. de prijs voor beste solist van de DAAD (Deutsche Akademische Austausch Dienst). Annelies Vrieswijk (1983) studeerde saxofoon aan het Prins Claus Conservatorium, aan de Kungliga Musikhögskolan en aan het Conservatorium van Amsterdam (Master). Annelies wil een groot publiek kennis laten maken met de saxofoon in combinatie met klassieke muziek.

Mark Toxopeus (1984) begon zijn professionele opleiding aan het Conservatorium van Arnhem. Daarna behaalde hij zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2004 won Mark een tweede prijs bij het Nationaal Concours van de Young Pianist Foundation.

Kosten voor bezoekers van buitenaf bedragen 5,00 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee. 

Graag tot ziens op vrijdag 30 juni tijdens het concert van het Rodion Trio in Vivium De Gooise Warande aan de Mezenlaan 19 in Bussum!