E-health

Waar mogelijk zet Vivium e-health oplossingen in die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u denken aan Beeldzorg, speciale telefoons, dagritme klokken, een GPS tracker, leefstijlmonitoring en zo zijn er nog talloze opties. Vaak is er niet maar één oplossing. Belangrijk is te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Wat het beste past, is aan u als gebruiker.

Beeldzorg

Wilt u naast de gewone zorg ook via een iPad beeldcontact hebben met een medewerker van uw Wijkteam? Dankzij Beeldzorg, ook wel telezorg genoemd, is het mogelijk om elkaar iets vaker te zien en te spreken, maar dan op afstand. Door beeldcontact wordt uw zelfredzaamheid vergroot én u kunt de iPad gebruiken om te beeldbellen met familie én de Vivium Klantenservice. Met de juiste indicatie worden de iPad en internet gratis in bruikleen gegeven. Voor meer informatie over en aanmelden voor Beeldzorg van Vivium neemt u contact op met de de Vivium Klantenservice.

Aandacht voor e-health in de media

Woensdag 12 juli 2017 schreef Trouw uitgebreid over e-health. In dit artikel leest u een voorbeeld van hoe de Vivium Wijkteams e-health inzetten bij mensen met dementie. Deze e-health-producten kunnen helpen ervoor te zorgen dat cliënten langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen. Cliënte mevrouw Steenbeek en haar dochter komen aan het woord en laten zien welke hulpmiddelen zij gebruiken. Het volledige artikel vindt u hier.

Donderdag 15 november 2018 verscheen een klantverhaal van Sandra van Rosmalen in de huis-aan-huis kranten in de Gooi en Vechtstreek. Door op onderstaande link te klikken opent u het artikel.

De juiste "FIT"

Binnen het FIT-project zet Vivium bij cliënten met dementie innovatieve producten en diensten in, gesubsidieerd vanuit de regio. Deze producten kunnen helpen ervoor te zorgen dat cliënten langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen. Belangrijk is de juiste "fit" te vinden, de oplossing die past bij uw situatie.

Denkt u dat technologische ondersteuning of andere innovatie in uw situatie goed van pas zou kunnen komen? Neem dan contact met ons op!