GRZ symposium 15 juni 2017

‘Vakmanschap & Innovatie binnen de DBC financiering’

Donderdag 15 juni vindt in Naarderheem tussen 15.00 en 19.00 uur weer het jaarlijkse symposium plaats voor professionals in de geriatrische revalidatiezorg (GRZ). We hebben weer een mooi programma samengesteld met nieuwe kennis, succesverhalen, aandachtspunten en kritische noten.

Net als voorgaande jaren gaan de koks van Naarderheem ons weer verrassen met lekkere hapjes en sluiten we af met ons traditionele patatje met.

Programma

Er zijn enkele hoofdsprekers en aansluitend vier rondes met verschillende dialoogtafels.

Klik hier voor het programma.

Klik hier om u in te schrijven voor het symposium en voor maximaal vier discussietafels. De tafels hebben beperkte plaatsen dus wees er snel bij want vol = vol.

Accreditatie

Accreditatie (3 punten) voor Specialisten Ouderengeneeskunde en huisartsen is aangevraagd. De overige deelnemers kunnen een bewijs van deelname opvragen.

Kosten

Vanaf dit jaar zijn we genoodzaakt om een financiële bijdrage te vragen, namelijk € 75,-. Aan zorgprofessionals die niet werkzaam zijn voor Vivium Zorggroep of Flevoburen vragen we daarom om, na het voltooien van de inschrijving, dit bedrag over te maken op IBAN NL11ABNA0644720077, o.v.v. uw naam en organisatie / Symposium Naarderheem 2017. Na ontvangst van het inschrijfgeld wordt uw inschrijving, en daarmee de reservering van de dialoogtafels, definitief.