Torenhof, Blaricum

Torenhof is geen traditioneel verpleeghuis, maar een comfortabel thuis aan de Torenlaan in Blaricum. Met uw eigen studio, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond, een ijsje op het terras voor het restaurant of een wandeling door de schaduwrijke tuin. Het dorpscentrum met diverse winkels als de Albert Heijn en Kruidvat bevindt zich op 500 meter afstand. 

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Torenhof kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Torenhof telt 60 1-kamerappartementen. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? Het gezellige dorpscentrum van Blaricum is op slechts 500 meter afstand. Torenhof heeft een ruime, schaduwrijke tuin met een theehuis. Torenhof organiseert diverse creatieve en culturele activiteiten. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Torenhof diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie 4 mét behandeling, 6 of 8 uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden in Torenhof. 

Heeft u geen of een somatische indicatie 4 zonder behandeling? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.