Voorzieningen

Activiteiten

Gedurende het gehele jaar hebben wij een recreatieprogramma onder leiding van onze activiteitenbegeleiders. Het actuele programma wordt bij opname uitgereikt en is ook te zien op de schermen in de hal. Aan sommige activiteiten zijn kosten  verbonden. Voor revalidanten en clienten van de Bloemenbuurt worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. 

Betalen

Bij uw verblijf zijn drie maaltijden en het drinken op de afdeling inbegrepen. Overige consumpties kunt u in het restaurant contant of met uw pinpas afrekenen of op rekening laten zetten.

Bezoek

Uw bezoek kan gratis parkeren op één van de parkeerplaatsen van Naarderheem. Uw bezoek is gedurende de gehele dag en avond welkom maar wij verzoeken u dringend rekening te houden met uw revalidatieprogramma. Uw bezoek is ook van harte welkom in ons restaurant.

Eigen bijdrage WLZ

Sinds 1 januari 2013 wordt de revalidatiezorg vergoed door uw zorgverzekering en niet meer vanuit de IWLZ. Raadpleeg uw verzekeringspolis om te zien wat dit voor u betekent t.a.v. eigen bijdrage/risico. Onder Brochures & Publicaties vind u een folder over de eigen bijdrage WLZ. Op de website van het CAK vind u een rekenhulp waarmee u uw eigen bijdrage kunt berekenen.

Internet

Via wifi kunt u gratis gebruik maken van internet op uw eigen laptop, tablet of telefoon. In de centrale hal, vlakbij het restaurant is voor revalidanten van Naarderheem ook een internethoek ingericht waar u tussen 8.00 en 22.00 uur gratis gebruik van kunt maken.

Kamers

In Naarderheem zijn één- en tweepersoonskamers. Uw kamer is ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is niet mogelijk eigen meubilair mee te nemen.

Kapsalon

Per 1 januari 2017 beschikt Naarderheem niet meer over een kapsalon. De mobiele kapper van Vivium Services komt graag bij u langs in Naarderheem. U kunt een afspraak maken via (035) 6 924 495. Bent u lid van Vivium Services? Dan krijgt u korting. Lid worden kan via hetzelfde telefoonnummer of op www.viviumservices.nl.

Kluisjes

Uw nachtkastje is afsluitbaar. Via uw eerst verantwoordelijk verzorgende (evv-er) kunt u een sleutel regelen. Ook kunt u in overleg met uw evv-er gebruik maken van een kleine kluis op de gang.

Pedicure

Voetverzorging, vooral bij mensen op gevorderde leeftijd, is belangrijk. Ook voor mensen die niet of nauwelijks lopen is voetverzorging van groot belang. Onze pedicure kan op afspraak bij u langskomen. Afspraken kunt u regelen via uw evv-er. U kunt natuurlijk ook uw eigen pedicure vragen u in Naarderheem te behandelen.

Post

Aan u gerichte post wordt dagelijks rondgebracht. Wanneer u zelf post wilt versturen dan kunt u dit afgeven bij de receptie. Postzegels zijn verkrijgbaar in het restaurant. De post wordt elke werkdag rond 17.00 uur opgehaald.

Receptie

De receptie is elke dag geopend van 08.00 tot 17.30 uur. De receptionistes kunnen u bijvoorbeeld helpen met het bestellen van een taxi of een afspraak voor u regelen met de technische dienst. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over allerhande zaken, met uitzondering van informatie over zorg en behandeling.

Restaurant

Kok van restaurant Het Vestion

In Het Vestion, het  restaurant van Naarderheem, zijn u en uw familie en vrienden elke dag welkom voor een ambachtelijk bereide maaltijd. Klik hier voor meer informatie over het menu, kosten en openingstijden. 

Rolstoelauto

Naarderheem beschikt over een mini-rolstoelauto, waarin plaats is voor één rolstoel, een bestuurder (rijbewijs E) en een extra passagier. Deze auto kan door naastbetrokkenen worden gehuurd om samen met een revalidant of bewoner van het verpleeghuis op pad te gaan. Vooraf reserveren is wenselijk.

Schoonmaak

Bij uw verblijf is schoonmaak inbegrepen. Het schoonmaakbedrijf komt dagelijks uw kamer, het sanitair, de huiskamers en de vloeren schoonmaken. Persoonlijke eigendommen worden niet door onze schoonmakers schoongemaakt of verplaatst.

Stilteruimte

Vlak bij de hoofdingang van Naarderheem vindt u de stilteruimte. Hier kunt u even afstand nemen van de dagelijkse (revalidatie)activiteiten en weer even bij uzelf en op adem komen.

Trefpunt (huiskamer)

In het Trefpunt op de afdeling bent u van harte welkom. Voor cliënten wordt hier koffie, thee en frisdrank geserveerd. Alle maaltijden worden geserveerd in het restaurant (Het Vestion). Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij slikklachten, dan kunt u eten in het minirestaurant op de revalidatie-afdeling of de afdeling Naardermeer.

Winkels

In Naarderheem kunt u kaarten en een bosje bloemen kopen. Op loopafstand vindt u een klein winkelcentrum met een supermarkt, slijterij, bakker en drogist.