Oversingel, Weesp

In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, een frisse wandeling in het prachtige park of door het sfeervolle centrum van Weesp met allerlei winkels. Op loopafstand van Oversingel kunt u parkeren en vindt u diverse bushaltes.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Oversingel kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Oversingel telt drie 2-kamerappartementen op de begane grond. Verder beschikt Oversingel over 95 1-kamerappartementen variërend in grootte van 29 tot 58 m2, met badkamer en keukenblok. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Omdat het onmogelijk is om een betaalbare dekking te verkrijgen voor diefstal uit kamers in een vrij toegankelijke instelling, adviseren wij nooit of te nimmer méér geld of andere kostbaarheden in de woning te hebben dan strikt noodzakelijk is. Geld hoort op de bank en kostbaarheden horen in de kluis. Dure schilderijen dienen verankerd te worden.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? U heeft in Oversingel de keuze uit allerlei voorzieningen zoals een recreatieruimte, biljart, pedicure, huiswinkel en kapsalon. In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Weesp welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. In de binnentuin kunt u genieten van een heerlijk terras. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Oversingel diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.