Nieuws

Buitenhof 4 en 5 geopend!

Opening Buitenhof 4 en 5

Na maanden van keihard werken was het in april eindelijk zover; de nieuwe bewoners zijn verhuisd naar De Buitenhof 4 en 5. In deze volledig verbouwde afdeling van Vivium De Stichtse Hof zijn twee prachtige nieuwe woningen gerealiseerd.

Update van het Uitbureau

De verkiezingen, een heerlijke High Tea in lentesferen, er is weer veel leuks gebeurd tijdens de activiteiten en verenigingen. Het team van Leefplezier & Zingeving geeft u graag een update.

Uitbreiding iPodproject Music & Memory

Music & Memory project

Weet u dat op De Dennen vorig jaar een project Music & Memory is gestart? Bewoners beluisteren op een iPod naar hun eigen lievelingsmuziek. Bijzonder, omdat op deze manier echt de persoonlijke muziek kan worden beluisterd, geheel op maat.

Update van locatiemanager Heidi Reijerkerk

Het eerste kwartaal van 2017 is al weer achter de rug en wat is er super hard gewerkt door iedereen! Ik breng u graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Interview met 'Diva Dichtbij' Isabella Scholte (Gooi & Eemlander d.d. 14-11)

In de Gooi & Eemlander van zaterdag 14 november jl. stond een prachtig interview met ´Diva Dichtbij´ Isabella Scholte. De Diva´s en Divo´s van ´Diva Dichtbij´ komen regelmatig op bezoek in de woonlocaties voor mensen met dementie bij Vivium.

Ervaringsverhaal familie; 'Het is hier net als thuis'

In de Gooi & Eembode van donderdag 15 september jl. is een interview verschenen met meneer en mevrouw Leenman, hun (schoon)moeder, mevrouw Rebel, woont in De Stichtse Hof in Laren. Zij vertellen openhartig over hun persoonlijke ervaringen met de zorg; "Het is hier net als thuis".