Waar u straks kunt wonen

Onze 10 woonlocaties voor mensen met dementie, Parkinson of behandel intensieve zorg liggen in de Gooi- en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Gelegen in een groene omgeving, of juist vlakbij de gezellige dorpskern of stad? Aan u de keuze!

 

In al onze woonlocaties bent u omgeven door vele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een kapper, supermarkt, restaurant en Uitbureau. Bij ons heeft u alles wat u nodig heeft: sociale contacten, beweging, u kunt buiten genieten van een wandeling, of deelnemen aan één van onze activiteiten of verenigingen. Aan u de keuze! Met natuurlijk dag en nacht de beste medische zorg. Maar wij kijken vooral naar wat u nog wél kunt en waarvan u geniet. Hier kunt u het leven dat u gewend bent gewoon voortzetten. 

Zelfstandig wonen, of samenwonen met een groep?

U deelt een woning met maximaal 9 anderen, in dezelfde leefstijl. Gezamenlijk voert u hier het dagelijkse huishouden, uiteraard heeft u hiernaast een eigen slaapkamer. U kunt ook kiezen voor wonen in de privacy van een eigen appartement. U kunt dan anderen ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer, wanneer u dat wilt.

Parkinson of behandel intensieve zorg?

Op onze locatie De Vesting in Naarderheem bieden we een nieuw thuis voor mensen met de ziekte van Parkinson of een behandel intensieve zorgvraag. Ook bent u welkom voor tijdelijke overbruggingszorg als het thuis niet meer gaat en u op de wachtlijst staat voor één van onze andere mooie locaties.

Onze woonlocaties: