Godelinde, Bussum

In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, of een frisse wandeling in het prachtige park “Het Mouwtje”.  Op loopafstand vindt u diverse winkels en bushaltes. Bij Godelinde en in de directe omgeving kunt u gratis parkeren.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Godelinde kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Godelinde telt 108 1-kamerappartementen van ongeveer 28 m2, inclusief badkamer. Ook vindt u in Godelinde vier 2-kamerappartementen met badkamer en kitchenette. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Bussum welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. Bij het restaurant en de ingang kunt u op zomerse dagen genieten van een heerlijk terras. Godelinde organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten, zoals concerten, en heeft verschillende verenigingen waarvan u lid kunt worden.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Godelinde diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Graag tot ziens op de Open dag!

Zaterdag 10 juni bent u tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom in Godelinde tijdens de Open dag Zorgeloos wonen. 

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.