Nieuws

Uitnodiging: Uitmarkt Leefplezier & Zingeving

Uitmarkt Leefplezier & Zingeving 20 mei 2017

Op zaterdag 20 mei 2017 van 11:00 tot 14:00 uur bent u van harte welkom om gratis kennis te maken met het nieuwe programma Leefplezier & Zingeving.

Hulp gevraagd tijdens de zomerperiode!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet staat de zomerperiode weer voor de deur. Ook veel van onze collega’s genieten dan van hun welverdiende vakantie. Hierdoor kan het vaker voorkomen dat er gewerkt wordt met invalkrachten.

Inzet Van Rijn-gelden 2017

Minster Van Rijn

In 2016 hebben we bewoners bijzondere één-op-één momenten kunnen aanbieden vanuit de 'Van Rijn' gelden. Dit heeft vele mooie momenten opgeleverd voor de bewoners én collega's. We hebben dan ook besloten om het 'Persoonlijke moment' vast onderdeel van ons nieuwe Leefplezier & Zingeving aanbod te maken. Geheel op maat en afgestemd op uw persoonlijke wensen! Neemt u voor meer informatie hierover contact op met uw Uitbureau. 

Anderen helpen met uw ervaringen?

Zorgkaart Nederland

Wij geven u graag de zorg en dienstverlening die u nodig heeft en wenst. Dat doen we met professionaliteit, veel inzet en plezier. Wij hopen dan ook van harte dat uw ervaringen met onze zorg en dienstverlening positief zijn.

Interview met Vivium collega Nikki Kroon - Gooi & Eembode d.d. 8-12

In een interview met de Gooi & Eembode vertelt Verzogende-IG Nikki over de bijzondere kijk van Vivium op het wonen voor mensen met dementie.

De Qwiek up draagt bij aan kwaliteit van leven

De eerste Qwiek up is vrijdag 25 november in gebruik genomen door Vivium de Hogeweyk.