Welkom in De Zandzee

De Zandzee is een comfortabel thuis voor mensen met beginnende dementie, in de rustige woonwijk 'Het Spiegel' in Bussum-Zuid. Met uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap en zorg dichtbij. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond, of een wandeling door het bos en over de heide, beiden op steenworp afstand.

Neem een kijkje in De Zandzee

Comfort en veiligheid

Als u het door uw beginnende dementie niet prettig of veilig meer vindt om thuis te blijven wonen, dan kunt u er voor kiezen om te verhuizen naar Vivium De Zandzee. Hier woont u zelfstandig in een ruim 2-kamerappartement, mét zorg en ondersteuning wanneer dit nodig is. Niet alleen een prettig en veilig idee dat onze professionele medewerkers voor u klaar staan, maar ook een sfeervolle omgeving waar volop ruimte is voor ontmoeting en sociale contacten!

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? Het restaurant is een echte ontmoetingsplaats. Het Uitbureau van De Zandzee organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Benieuwd hoe wonen en leven in De Zandzee eruit kan zien in de praktijk? Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van mevrouw Albus en haar zoon.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Zij zijn extra geschoold in het ondersteunen van mensen met dementie en ondersteunen u bij het maken van een goede daginvulling. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Om te kunnen wonen in De Zandzee is een CIZ-indicatie VV 4 of VV5 met grondslag dementie nodig. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een rondleiding via Vivium klantadvies, 035-6 924 735.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.