Indicaties en wachtlijsten

Indicaties

Vivium kan u helpen bij het aanvragen van een passende indicatie voor uw cliënt. Neem hiervoor contact op met onze klantadviseurs.

Geriatrische revalidatiezorg

GRZ is kort of langdurig verblijf met geriatrische revalidatiezorg. Dit vindt plaats bij Naarderheem. Wij zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, maar bieden vanaf nu ook langdurige complexe behandelzorg. Deze zorg wordt geboden op open afdelingen. Patiënten met cognitieve problematiek en dwaalgedrag kunnen hier om die reden niet terecht. Voor deze laatste groep hebben wij een veilige afdeling: de Vesting. 

Mocht u patiënten hebben die met een WLZ 6 of 8, of met een 9B revalidatievraag in aanmerking willen komen voor een langer verblijf in Naarderheem kunt u contact opnemen met onze opnameplanning via opnameplanningnaarderheem@vivium.nl of via 035 - 6 954 411.

Ook bieden wij de mogelijkheid om te wachten op het huis van voorkeur (overbruggingszorg WLZ6 of 8) of voor spoedzorg WLZ 6 vanuit huis.

Voor informatie over indicaties en het aanvragen van GRZ kunt u contact opnemen met opnameplanningnaarderheem@vivium.nl of via 035 - 6 954 411.