Agenda

donderdag 27 april - Viering Koningsdag in Oversingel

Zonder ochtendspektakel in Vivium Oversingel is Koningsdag 2017 in Weesp niet compleet. Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom voor een prachtig begin van een hopelijk zonnige dag vol activiteiten! 

zondag 30 april - Eemjazz met een borrel en hapje

Geen house, geen Strauss, geen stress: Eemjazz!
Eemjazz staat garant voor een swingende middag! Ze laten zich voornamelijk inspireren door Fats Domino, Louis Prima, The Everly Brothers, Guy Mitchell en Madeleine Peyroux.

 

zaterdag 6 mei - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

woensdag 10 mei - Quatrìola Ensemble in Vivium Godelinde

10 mei - Quatrida Ensemble in Vivium Godelinde

Wilt u genieten van muziek? Kom dan kijken en luisteren naar het Quatrìola Ensemble in Vivium Godelinde op woensdag 10 mei. Het ensemble Quatrìola Ensemble, bestaande uit Gemma Tripiana Muñoz - dwarsfluit, Matteo Costanzi - hobo, Maria Rosaria Della Ragione - klarinet, Clara Alija - fagot, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Rossini, Albeniz, Ibert en Gershwin.

woensdag 17 mei - Concert Orzán Trio in Vivium Torenhof

woensdag 17 mei - Concert Orzán Trio

Woensdag 17 mei geeft het Orzán Trio een concert in Vivium Torenhof om 14.45 uur. U bent van harte uitgendigd om dit concert bij te wonen.  

donderdag 1 juni - Bingo in Vivium Torenhof

Donderdag 1 juni ben u van harte welkom om mee te spelen met de Bingo in Vivium Torenhof.

Donderdagen 1, 15 en 29 juni Bingo in Vivium Johanneshove!

Donderdag 1 juni bent u van harte welkom om mee te spelen met de Bingo in Vivium Johanneshove. De Bingo begint om 14.30 uur.

zaterdag 10 juni - Open dag Zorgeloos wonen

Vivium Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 18 maart

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 10 juni staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

dinsdag 13 juni - Optreden Anne van Egmond

Dinsdag 13 juni bent u van harte welkom om te komen genieten van het optreden van Anne van Egmond. Vanaf 14.30 uur zal zij op haar accordeon in Vivium Torenhof spelen.

maandag 19 juni - Concert door koor Unique in Vivium Johanneshove

Maandag 19 juni bent u van harte welkom om te komen genieten van een concert door koor Unique in Vivium Johanneshove.