Agenda

Kenniscafé - 'Meldcode huiselijk geweld ouderen'

Ben jij verzorgende, verpleegkundige of geïnteresseerd om in de zorg te gaan werken? Dan ben je van harte welkom tijdens deze inspirerende en verdiepende avond. Meld je snel aan, want vol is vol. Aanmelden is verplicht.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Ervaar de wereld van iemand met dementie

Een levensechte ervaring met behulp van een VR-bril! Na afloop praten we na tijdens een gezellige high tea. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom is reservering verplicht.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Meet & Greet - Ontdek de wereld van de ouderenzorg

Ben je nieuwsgierig waarom verpleegkundigen in de ouderenzorg werken? Wat maakt het werken in de ouderenzorg juist zo interessant? Wil je een kijkje in de keuken nemen? Ga tijdens een Meet & Greet in gesprek met verpleegkundigen.

Van 13.30 tot 16.30 uur, in De Bolder in Huizen.
Akkerweg 57, 1276 BB Huizen

Anders leren in de ouderenzorg - Open dag MBO college Hilversum

In samenwerking met ROCvA MBO College Hilversum starten we in het najaar van 2019 met een beroepsopleiding volgens een nieuw, baanbrekend leerconcept. Volledig in de dagelijkse praktijk van de ouderenzorg. Meer weten? Kom dan naar de Open dag van het MBO College Hilversum.

Van 16.00 tot 20.00 uur, MBO College Hilversum.
Arena 301, 1213 NW Hilversum

Voorstelling 'Drie schone jurken en een schuldgevoel'

Hoe komen personeel, cliënt en familie elkaar tegen in de zorg? Laat je verrassen door verhalen die je raken in het hart. Meld je snel aan, want vol is vol. Aanmelden is verplicht.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Open dag Zorgeloos wonen

Wil jij een kijkje nemen op een locatie? 

Klik hier voor meer informatie.