Agenda

Elke donderdagmiddag Jeu de Boules in Vivium Torenhof

Elke donderdagmiddag Sport en Spel voor de bewoners in Torenhof.
Aankomende donderdagen wordt het spel Jeu de boules gespeeld. Een competitie waarbij bewoners op een sportieve manier de strijd met elkaar aangaan.

Dinsdag 5 en 19 november - Bloemenman Jan in Vivium Godelinde

Dinsdag 5 en 19 november staat de bloemenman er weer! U kunt hier prachtige bloemen kopen. De bloemenman staat er van 10:00 tot 10:30 uur.

Woensdag 6, 20 en 27 november - Zangkoor onder begeleiding van Cees Pameijer in Vivium Oversingel

Onder begeleiding van Cees Pameijer zingt een koor prachtige liederen voor u in de Bezinningsruimte van Vivium Oversingel. 

Donderdag 7 en 21 november - Bingo in Vivium Johanneshove

Op donderdag 7 en 21 november bent u van harte welkom voor de bingo in Vivium Johanneshove. Doe gezellig mee en wie weet wint u een leuke prijs!

Donderdag 14 en 28 november - Voorleesochtend in Vivium Oversingel

Zoek een fijne ontspannen plek op de 3e Etage voor de voorleesochtenden op 14 en 28 november.

Woensdag 20 november - Duo Gimenez-Iskhakova in Vivium Godelinde

Stichting Muziek in Huis verzorgt een mooi optreden van het Duo Gimenez-Iskhakova in het restaurant van Vivium Godelinde. Zij spelen onder andere: Beethoven, Schubert en Albéniz.

 

Woensdag 20 november - Sjoelbakken competitie in Vivium Oversingel

Sjoelt u mee tijdens de Sjoelbakken competitie op woensdag 20 november in het restaurant van Oversingel tussen 14.00 en 16.00 uur? Kosten bedragen € 4,- per persoon.

Donderdag 21 november - Wintermarkt in Vivium De Gooise Warande

Vindt u de jaarlijkse wintermarkt ook altijd zo gezellig? Donderdag 21 november bent u natuurlijk weer van harte welkom! 

Donderdag 21 november - Geheugentraining in Vivium Oversingel

Stel uw geheugen op de proef bij de Geheugentraining in Vivium Oversingel!

Dinsdag 26 november - Koor 'De Weidevogels' in Vivium Johanneshove

Dinsdag 26 november kunt u het optreden van koor De Weidevogels bij wonen in Johanneshove. Tijdens deze gezellige middag kunt u luisteren naar verschillende liederen gezongen door mensen van het eerste uur. Het oudste lid loopt tegen de honderd en het jongste lid is nog geen zestig, maar eigenlijk is er geen echte onder- of bovengrens; iedereen die het leuk vindt om elke week gezellig samen te zingen is welkom!.