Agenda

dinsdag 25 juli - Shantykoor Het Ruime Sop in Vivium Johanneshove

Op dinsdag 25 juli zal shantykoor Het Ruime Sop u voorzien van een muzikale middag in de buitenzon. Van 14.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in Vivium Johanneshove.

woensdag 26 juli - Crêperie en muziek in Vivium Godelinde

U bent van harte welkom om te komen genieten van heerlijke crêpes en gezellige muziek in Vivium Godelinde op woensdag 26 juli om 12.30 uur.

zaterdag 5 augustus - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

woensdag 16 augustus - Concert duo Heemsbergen en Van Jaarsveld in Vivium Oversingel

woensdag 16 augustus - Concert duo Heemsbergen en Van Jaarsveld in Vivium Oversingel

Woensdag 16 augustus geeft het Duo Heemsbergen en Van Jaarsveld een concert in Vivium Oversingel om 14.00 uur . U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. 

vrijdag 18 augustus - Concert Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld in De Gooise Warande

Vrijdag 18 augustus geeft het Duo Heemsbergen en Van Jaarsveld een concert in Vivium De Gooise Warande om 14.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. 

dinsdag 12 september - Duo Ambiguity in Vivium Johanneshove

U bent van harte welkom om te komen genieten van Duo Ambiquity in Vivium Godelinde op dinsdag 12 september om 14.45 uur.

Zaterdag 23 sept - Open dag Wonen met dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen voor mensen met dementie bij Vivium? Bezoek dan op zaterdag 23 september de Open dag Wonen met dementie in Bussum, Laren, Huizen, Weesp of Amsterdam Zuid.

zaterdag 11 november - Open dag Zorgeloos wonen

Vivium Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 18 maart

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!