Agenda

Dinsdag 21 november - Oblivion Trio in Vivium Johanneshove

U bent van harte welkom om te komen genieten van Oblivion Trio in Vivium Johanneshove op dinsdag 21 november om 14.45 uur. Het trio bestaat uit Emeline Dessi - fluit, Frank Goossens - altviool, Joukeline Sizoo - harp.

Woensdag 22 november - Gezellige wintermarkt in Vivium Oversingel

Komt u woensdag 22 november ook gezellig langs op de Wintermarkt in Vivium Oversingel? Deze dag zullen er verschillende kraampjes staan waar u allerlei leuke spullen kunt kopen. Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij die gedurende de wintermarkt plaatsvindt.

Vrijdag 24 november - Muzikale quiz met Fratres Corona in Vivium De Gooise Warande

Doet u vrijdag 24 november ook gezellig mee met de muzikale quiz van Fratres Corona? U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur in Vivium De Gooise Warande.

Vrijdag 24 november - Gezellige wintermarkt in Vivium Johanneshove

Komt u vrijdag 24 november ook gezelligs langs op de Wintermarkt in Vivium Johanneshove? Deze dag zullen er verschillende kraampjes staan waar u allerlei leuke spullen kunt kopen. Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij die gedurende de wintermarkt plaatsvindt.

Vrijdag 24 november - Koersbal in Vivium Godelinde

Het spel koersbal is terug op de vrijdagmiddag in Godelinde! Speelt u mee of komt u gezellig kijken en de deelnemers aanmoedigen?

Dinsdag 28 november - Filmavond in Vivium Johanneshove

Zin in een filmavond? Kom op dinsdag 28 november naar Vivium Johanneshove voor de film ''My Old Lady''. De film zal starten om 18.30 uur in de Van Wulfenzaal.

Woensdag 29 november - Wintermarkt in Vivium De Gooise Warande

Woensdag 29 november is het zo ver en vindt de Wintermarkt weer plaats! Komt u ook gezellig langs om heerlijk wat te eten, samen te kletsen en te genieten van de gezelligheid? We zien u graag vanaf 10.30 uur in Vivium De Gooise Warande in Bussum!

Woensdag 29 november - Optreden van Mandoline Orkest in Vivium Oversingel

Woensdag 29 november bent u van harte welkom om te komen genieten van het optreden van het Mandoline Orkest.

 

Zaterdag 2 december - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

Woensdag 13 december - Concert Camus Trio in Vivium Oversingel

Op woensdag 13 december 2017 geeft het ensemble Camus Trio een concert in Vivium Oversingel. Het concert begint om 14:00 uur.

Het ensemble Camus Trio, bestaande uit Luis Caballero - viool, Pau Marquès - cello, Raquel Garzás - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Mozart, Beethoven en Fauré. Het programma duurt 2 maal 30 minuten.