Nieuws

Interview 'Overstappen naar de zorg: ‘Mijn beste besluit ooit!’'

Ze hadden allebei ander werk en al een ander diploma op zak, toch kozen ze na verloop van tijd voor een overstap naar de zorg. Nu volgen studenten John Jansen (46) en Kim van Duijvenbode (27) een zorgopleiding bij Vivium. ‘Mijn beste besluit ooit!’

Torenhof, de eerste locatie met het nieuwe Verpleeg Oproep Systeem!

Vandaag, woensdag 28 april, werd in Torenhof door Christian van Be Procare het nieuwe Verpleeg Oproep Systeem gepresenteerd en wat een mogelijkheden!

Interview mevrouw Kroon over haar eerste coronavaccinatie prik

In revalidatiecentrum Naarderheem ontvangt mw. Nelleke Kroon (74) haar eerste prik tegen het coronavirus: “Deze prik is heel belangrijk”.

Corona vaccinatie

Een bescherming tegen het corona-virus komt steeds dichterbij. Zorgmedewerkers van verpleeghuizen ontvangen als eerste een oproep voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Na de medewerkers van verpleeghuizen volgen de medewerkers uit de thuiszorg en wijkverpleging.

Coronavirus

Omdat wij met een zeer kwetsbare doelgroep werken, volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet op. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe maatregelen.