Nieuws

24 mei: Vivium-collega's officieel ambassadeurs voor het vak ´Verzorgende´

Ze zijn allebei al enige tijd op verschillende fronten actief om het vak van Verzorgende in de ouderenzorg op de kaart te zetten. Vanaf vandaag zijn onze Vivium collega´s Jolanda Gerretzen en Angelika Fodor, na een intensief traject van bijna een jaar bij beroepsvereniging V&VN, ook officieel ´Ambassadeur Verzorgenden´.

Sponsorloop Naarderheem: totale opbrengst € 24.623,50

Zondag 19 mei was de sponsorloop van Vivium Naarderheem. 20 medewerkers van en betrokkenen bij Naarderheem deden hier aan mee. Met de financiële ondersteuning van sponsoren, bedrijven in de regio, de Steunstichting van Vivium en de Vrienden van Naarderheem werd een groot bedrag gerealiseerd.

Torenhof werkt aan de toekomst

Torenhof, dichtbij het centrum van Blaricum, is in transitie van verzorgingshuis naar een intiem en warm verpleeghuis voor somatische zorg. Middels de nieuwsberichten op deze pagina blijft u op de hoogte van de veranderingen.

Informatiebijeenkomsten opleiding ‘Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg´

Op 30 september 2019 start in Naarderheem, centrum voor Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) in Naarden, weer de branche-erkende opleiding tot ‘Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg´.