Woensdag 22 juni - Gerard Kleijn Trio in Godelinde Archief

Woensdag 22 juni verwelkomen we u graag in het restaurant van Godelinde om een optreden van het Gerard Kleijn Trio bij te wonen!

Het Gerard Kleijn Trio is een jazzgroep die op een intieme en swingende wijze herkenbare muziek speelt uit 100 jaar  jazzgeschiedenis aangevuld met Nederlandse hits en filmmelodieën. Het optreden wordt georganiseerd door Stichting Muziek in Huis.

Voor gasten die niet in de Godelinde wonen wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Dit is inclusief een kopje koffie of thee
 
Tot dan!

Gerard Kleijn Trio

Gerard Kleijn - trompet-flugelhorn
Durk Hijma - gitaar
Tijs Klaassen - contrabas

Het Gerard Kleijn Trio: een jazzgroep die op een intieme en swingende wijze herkenbare muziek speelt uit 100 jaar jazzgeschiedenis aangevuld met Nederlandse hits en filmmelodieën. Deze stukken zijn op maat gearrangeerd en worden in hecht samenspel en op een lyrische manier vertolkt. Nostalgie, vrolijke energie en herkenning staan centraal in de muziek van dit trio.

Gerard Kleijn (1964, trompet & flugelhorn) maakte 12 goed ontvangen cd’s als bandleider. Hij speelde op podia in Europa, Syrië, Mexico, Rusland, Indonesië en de VS. Momenteel o.a. actief met Wild Man Conspiracy, Gerard Kleijn Trio en de Konrad Koselleck Bigband. Hij was gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Bremen, Damascus and Mexico City.

Durk Hijma (1982, gitaar) speelde met Jasper Blom, The Dutch Jazz Orchestra, Smoke en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij is als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

Tijs Klaassen (1993, contrabas) studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Philadelphia (VS). Hij maakte een groot aantal opnamen en won diverse prijzen met o.a. het Tijs Klaassen kwintet, Lucas Santana kwintet en Mo van der Does kwartet én Motet.