Welkom in restaurant Vivanto!

U bent van harte welkom voor een gezellig kopje koffie of een lunch in ons restaurant Vivanto. Elke dag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons grote zonnige terras met uitzicht op het park met de prachtige vijver. Bovendien is Vivanto een fijne plek om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de groene parkachtige omgeving.

Kleine kaart

Vanaf 11.00 – 16.30 uur serveren wij eenvoudige lunchgerechten, snacks en borrelhapjes. U bent van harte welkom om gezellig een hapje mee te eten of gezellig koffie te komen drinken!

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Vanaf heden kunt u een vers bereide warme maaltijd meenemen naar huis. Een compleet driegangen menu of alleen een hoofgerecht, alles is mogelijk. Klik op onderstaand menu om te kijken wat de pot schaft en wat de kosten zijn.

Themadiners

Bij voldoende aanmeldingen organiseert restaurant Vivanto elke laatste donderdag van de maand (m.u.v. december) een gezellig diner voor externe gasten en bewoners met hun familie. Dit is een speciaal feestelijk 3-gangendiner. De kosten voor dit diner variëren van € 17,50 tot € 20,50 afhankelijk van het menu.

 

Feestje of andere gelegenheid?

Heeft u een verjaardagsfeestje, of wilt u iets speciaals vieren? Dit verzorgen wij graag voor u!  Wij hebben speciale ruimten voor u te huur en daarbij kunnen wij een volledig catering aanbod doen variërend van een uitgebreid assortiment van banket, een heerlijke lunch of een driegangen menu naar keuze. Maar ook koffie en thee voor een vergadering, of een heerlijke high tea arrangement.  Klik hieronder voor de mogelijkheden catering De Antonius Hof.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een reservering maken, neemt u dan contact op met Anja Brom via a.brom@vivium.nl, of 035-6931456.