Nieuws

Update van het Uitbureau

De onthulling van het mozaïekproject in De Vesting, de viering van Palmpasen in De Antonius Hof en mooie concerten. De bewoners hebben weer veel leuke activiteiten bijgewoond. We blikken graag terug en kijken vooruit met het team Leefplezier & Zingeving.

True Doors in De Antonius Hof en De Vesting

True Doors in De Antonius Hof

In de afgelopen nieuwsbrief hebben we u kennis laten maken met het True Doors concept. Met een deurfolie creëer je een herkenbare entree en omgeving voor de bewoner. In mei worden alle deuren van de appartementen in de hoogbouw van De Antonius Hof voorzien van zo’n deurfolie.

Update van locatiemanager Marion Alards

Marion Alards - Locatiemanager De Antonius Hof en De Vesting

In deze nieuwsbrief wil ik even stil staan bij de kracht van het compliment. Een compliment zorgt vaak voor een bijzonder effect bij de ontvanger én de gever. Het zorgt voor een glimlach, een gevoel van trots, kortom; kleine moeite, groot plezier!

Bijzondere herinneringen in een levensboek

Het maken en regelmatig bekijken van een levensboek kan mensen met dementie helpen bij het oproepen van herinneringen aan vroeger. De medewerkers van Vivium De Antonius Hof zijn vorig jaar dan ook een bijzonder project gestart om binnen een jaar tijd met alle bewoners een persoonlijk levensboek te maken.