Nieuws

Update van het Uitbureau

Lentegroetjes

Het is lente! We hebben alweer veel leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. We blikken graag even met u terug! Een update van het team Leefplezier & Zingeving.

Qwiek Up in gebruik genomen

Qwiek Up in De Bolder

Kort geleden is de Qwiek Up in De Bolder in gebruik genomen. Het apparaat is een aanwinst voor bewoners. De Qwiek Up kan beelden laten zien en geluiden afspelen aansluitend op de beleefwereld van de bewoner.

Uitbreiding iPodproject Music & Memory

iPod Music & Memory

Wist u dat op Meenthof 6, 8, 18 en 20 vorig jaar een project Music & Memory is gestart? Bewoners luisteren op een iPod naar hun eigen lievelingsmuziek. Bijzonder, omdat op deze manier echt de persoonlijke muziek kan worden beluisterd, geheel op maat.

Update van locatiemanager Marius van de Veen

Marius van de Veen

Er is weer veel te vertellen. Het is inmiddels volop lente. Aan de temperatuur niet altijd te merken, maar aan de tuinen is dit heel goed te zien. Alles loopt prachtig uit en de zon krijgt steeds meer kracht.

Spinningmarathon voor tovertafel in De Bolder

Spinningmarathon De Bolder

Op zondag 14 mei organiseren Vivium medewerkers een spinningmarathon ten behoeve van een tovertafel in De Bolder. Fietst u ook mee of doneert u een klein bedrag?

Genieten van concerten in De Bolder

Met de ogen half dicht genieten van prachtige klanken. En na afloop met een drankje in de hand nog even gezellig napraten over het concert in De Bolder. ‘Een echt uitje, niet alleen voor bewoners, maar ook voor mensen uit de buurt of bijvoorbeeld familieleden die meekomen’, weet vrijwillig gastvrouw Niza Merkens (70).