Welkom in restaurant De Parel

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'De Parel'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren, maaltijden thuis laten bezorgen, of een feestje geven. U bent van harte welkom!

Uit eten in De Parel?

Bewoners kunnen in restaurant De Parel genieten van een heerlijke lunch of warme maaltijd. Er is een dagmenu à € 9,75 met diverse keuzemogelijkheden. De dagschotel kost € 6,10, soep € 2,05 en een nagerecht € 1,60. Ook is er een 5-strippenkaart te koop, deze kost € 41,99 (één maaltijd gratis). Deze strippenkaart is niet geldig op zon- en feestdagen.
Bekijk ook onze á la carte en lunchkaart. U geniet al van een 3 gangen á la carte menu voor slechts € 17,95. Reserveren is niet nodig, tenzij u met een grote groep wilt komen.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks open tussen 10.00 uur en 19.30 uur (keuken tot 18.30 uur). Bezoekers van buiten zijn ook van harte welkom in restaurant De Parel. Verder worden er regelmatig thema buffetten georganiseerd. Ook verkopen wij cadeaubonnen en dinerstrippenkaarten. Leuk om te geven of gewoon voor uzelf. Heeft u andere wensen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust even contact met ons op; alles is bespreekbaar!

Grand Café ’t Halve Kannetje

Ons Grand Café ’t Halve Kannetje heeft een fraaie bruin-café-stijl en is uitgerust met een moderne barinrichting en muziekinstallatie. Kom gezellig een keer langs!

Iets te vieren?

Ook als u een keer een feestje wilt vieren met familie en vrienden, kunt u bij ons terecht voor de verhuur van ruimten en catering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt gebak en taarten (patisserie) bestellen via ons restaurant.

Tenslotte verzorgen wij ook hapjes en buffetten en kunnen wij zelfs de catering bij u thuis bezorgen. Er zijn mogelijkheden genoeg. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk de cateringkaart.

Verhuur van ruimtes

Diverse ruimtes in De Bolder kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant De Parel via telefoonnummer (035) 577 31 08.