Welkom in restaurant Torendael

Bent u al bekend met ons restaurant? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren, of een ruimte huren. U bent van harte welkom!

Uit eten in Torendael?

In Vivium Torendael kunt u samen eten met bewoners en wijkgenoten. De horecadienst biedt u dagelijks een lekkere, verantwoorde maaltijd, variërend van een broodje tot een driegangenmenu. U bent van harte welkom van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 18.30 uur.

Het menu
Iedere week is er een nieuw menu, zodat u 52 weken per jaar gevarieerd kunt eten en u volop kunt genieten van verschillende seizoen gerechten.

Eten in uw eigen appartement
Natuurlijk is het leuk om gezamenlijk te eten, maar soms heeft u daar geen behoefte aan. Of het lukt u niet om naar beneden te komen. Dan kunt u ervoor kiezen om de maaltijd in uw appartement te nuttigen. Er komt dan een meals on wheels wagen bij u langs om te vragen wat u wilt eten.

Wij raden u in het kader van de HACCP-wet aan om het overgebleven eten niet te bewaren, dit in verband met uw eigen gezondheid en veiligheid.

Wat kost het?
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt al genieten van een wijkeettafel vanaf slechts € 8,00. Let op: in sommige situaties kunt u de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Aanmelden
Voor een maaltijd bij Vivium Torendael hoeft u zich niet aan te melden. U kunt zo aanschuiven. U bent van harte welkom!

Openingstijden restaurant

U bent van harte welkom van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 18.30 uur.

Heeft u andere wensen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust even contact met ons op; alles is bespreekbaar!

Ook wijkbewoners zijn van harte welkom!

Elke dag een lekkere en verantwoorde maaltijd
U kunt of wilt niet meer zelf achter het fornuis staan? Of heeft u behoefte aan gezelschap tijdens uw diner? Kom dan eens gezellig een hapje eten bij Vivium Torendael. Onze horecadienst biedt u dagelijks een lekkere, verantwoorde maaltijd, variërend van een broodje tot een driegangenmenu.

Wat kost het?
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wijkeettafel vanaf € 8,00. Let op: in sommige situaties kunt u de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Kom ik in aanmerking?
Alle inwoners vanaf 55 jaar, wonend in Amsterdam-Zuid zijn van harte welkom.

Aanmelden
Voor een maaltijd bij de wijkeettafels van Torendael hoeft u zich niet aan te melden. U kunt elke dag vanaf 17.00 uur aanschuiven bij de Wijkeettafel in Torendael aan de Veluwelaan 21.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de maaltijden? Onze horeca medewerkers staan u graag te woord, u kunt hen bereiken via telefoonnummer 020 546 1600.