Welkom in De Dennen

Hier kunt u prettig wonen en uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken.

Neem een kijkje in De Dennen

Wilt u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie.  

De Dennen is centraal gelegen in het sfeervolle Laren en maakt onderdeel uit van woonzorgcentrum Johanneshove. In De Dennen doen we ons uiterste best om u zoveel mogelijk een gevoel van thuis te geven, in een beschermde omgeving. U woont in een 1-kamerappartementen. U kunt uw appartement, in overleg met onze zorgmedewerkers, naar uw eigen smaak inrichten, met uw eigen meubels en spullen.

Overdag kunt u kiezen of u het fijn vindt om u even terug te trekken in uw eigen appartement, of bijvoorbeeld toch liever wat aanspraak heeft in de gezamenlijke woonkamer. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om deel te nemen aan een gezellige activiteit. U bepaalt zelf waar u zin in heeft. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt.

U kunt in De Dennen terecht met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) 5 of 7. Bekijk hier de volledige informatie over ZZP-indicaties en kosten.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda