Vrijwilligerswerk bij Vivium

Heeft u vrije tijd beschikbaar en altijd al graag iets voor ouderen willen betekenen? Als vrijwilliger bij Vivium zorgt u ervoor dat de samenleving 'in huis gehaald wordt' en dat ouderen daarvan deel kunnen blijven uitmaken. Vrijwilligers zijn er nooit genoeg! U bent dan ook van harte welkom als vrijwilliger in één van de zorglocaties van Vivium Zorggroep.

In alle Vivium woonlocaties verrichten vrijwilligers met veel voldoening onmisbaar werk. Onderstaand filmpje geeft een prachtig inkijkje in de werkzaamheden van Monique Kemper, vrijwilligster bij Vivium Hogewey.

Voorbeelden van vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij Vivium Zorggroep is heel verschillend. Dat ervaren ook Jada, Dennis en Lex. Klik op onderstaande linkjes om meer over hun ervaringen te lezen.
Wandelclub Johanneshove in Laren
Lex van de Linden in Godelinde in Bussum
Scholiere Jada in Hogewey in Weesp

‘Het zit vaak niet in de grote dingen, maar wel in een cake bakken, film vertonen of een stukje wandelen. Wat wij doen is eigenlijk de slagroom op de koffie’, verduidelijkt Monique Kemper. Klik op onderstaande link om het hele interview te lezen met enthousiaste vrijwilligsters Monique Timmerman en Monique Kemper.

‘Het is niet alleen zitten en luisteren, maar juist dat kopje koffie vooraf en een drankje in de pauze of achteraf is zo belangrijk voor de bezoekers. Even tijd voor een praatje met elkaar. Met medebewoners, familieleden maar steeds vaker ook met mensen uit de wijk.’ Klik op onderstaande link om het interview met Niza Merkens te lezen, vrijwillige gastvrouw bij concerten.

Vrijwilliger vacatures

Elke locatie van Vivium Zorggroep heeft een gevarieerd aanbod aan vrijwilligerswerk. Voor een overzicht van de mogelijkheden en openstaande vacatures klikt u hieronder.

Op de pagina vrijwilligerscoördinatoren vindt u de namen van de vrijwilligerscoördiatoren per locatie. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk, neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator van de locatie van uw keuze. De vrijwilligerscoördinator bekijkt samen met u of er vrijwilligerswerk is dat aansluit bij uw wensen en die van onze bewoners.